Thema ‘Week van de Smaak’ is WORST

Van 28 september tot 6 oktober is het de Week van de Smaak. Dit jaar staat deze in het teken van worst. Dat werd tijd. Er zijn talloze activiteiten in den lande, zij het niet dat die niet exclusief over worst maken gaan. Zoals elk jaar is er ook weer een verkiezing van de Held van de Smaak, worstmakers uiteraard. Dit zijn de kandidaten:

Henk Boersema uit Grijpskerk (Gr.)
Henk Spijkerman jr. uit Akkrum (Fr.)
Elles Kiers, Peer Group uit Donderen (Dr.)
Alexander de Feijter uit Hengelo (Ov.)
Bert Schreibelt, De Schelfer uit Geesteren (Gld.)
Klaas de Wal, Keurslagerij Klaver en Polder Porque uit Dronten (Fl.)
Brandt&Levie worstmakers (NH)
Henk Lotgering uit Bunnik (Ut.)
Daan van der Zon uit Leiden (ZH)
Rob van Velzen uit Krabbendijke (Zld)
Werner Bührs, de Jofrahoeve uit Esch (NB)
Erik Pinckaers uit Eijsden (Li)

Stemmen kan hier. Maar de ware held, dat ben je zelf natuurlijk. Met je gehaktmolen, vlees en darm en een goed boek in je knuistje. En als dat niet wil lukken zijn er, ook ná de Week van de Smaak workshops worstmaken waarin het piekfijn wordt uitgelegd hoe ook jij een worstheld kunt worden.

Geef een reactie