Volg een workshop worst maken, kop tot staart, roken, of fermenteren

Leer van meneer! Foodwriter Meneer Wateetons, auteur van standaardwerken over onder andere worst maken, roken en fermenteren geeft verschillende workshops. De meeste vinden plaats op de prachtige boerderij van Boergondineren  in Ransdorp, aan de rand van Amsterdam, volgens een vaste agenda. Voor deze workshops kun je je gewoon in je ééntje of met een klein groepje opgeven. Sommige workshops kunnen ook bij jou thuis gegeven worden. Gewoon in je keuken of woonkamer. Ze zijn ook in te zetten als lesdagen voor horeca-opleidingen. Klik op de iconen voor meer informatie.

Direct naar de agenda

De workshops

Workshop zelf worst maken Kop tot staart workshop workshop fermenteren workshop zelf paté maken workshop rokenwilde-weekend-groot

Agenda en inschrijven


Zie hier de agenda en inschrijving

Workshop zelf worst maken
WORST MAKEN

Meneer Wateetons geeft workshops verse worst maken, droge worst maken en een speciale workshop bloedworst maken en vegetarische worst maken. Alle workshops vinden plaats volgens een vaste agenda, maar kunnen ook bij jou thuis worden gegeven.

Workshops zelf worst maken (open inschrijving)

 boergondineren_worstmaken6-8423 boergondineren_worstmaken5-7542  boergondineren_worstmaken-30-2006

Alleen, met zijn tweeën of in een klein groepje leren worst maken? Sinds december 2012 geeft meneer Wateetons de razend populaire workshops worst maken in een boerderij in Ransdorp, net buiten Amsterdam in samenwerking met Boergondineren.  Zelf leren worst maken op de boerderij, kan het mooier? Je kunt je gewoon in je ééntje, of met een klein groepje, opgeven. Dan zorgen wij voor een stuk of 14 nieuwe vrienden. Worst verbroedert. Een worstworkshop is ook een origineel cadeau voor iemand die van lekker eten en koken houdt!

Tijdens de workshop leer je, uiteraard onder het genot van de hapjes en drankjes van Boergondineren, allereerst de theorie van het maken van verse en droge worst. Wat gaat er in een worst, waar haal je je die ingrediënten, wat voor grappige dingen kun je doen met darmen, en hoe voorkom je dat je komt te overlijden na het eten van je zelfgedroogde salami. Vervolgens breng je het geleerde in de praktijk met het bereiden van een aantal verse worstvarianten die we uiteraard vervolgens ook opeten met de heerlijke bijgerechten, wijnen van Boergondineren. Je krijgen een boekje mee met daarin alle recepten en ‘Over Worst’ is, desgewenst gesigneerd met een vette vinger, verkrijgbaar.

De workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, culinair blogger en schrijver (www.wateetons.com, Elle Eten, Nrc Next en auteur van het Handboek voor de Vinex-jager (2010), Over Worst (2011), Over Rook (2014) en Over Rot (2015).

Aanvang 18:00. Eindtijd ca 23:00
De kosten: €65 per persoon (inclusief eten en drank)

Zie onderaan voor de agenda en inschrijving

ps. niet zo’n vleeseter? Meneer geeft ook een geheel vegetarische workshop fermenteren en vegetarische worst maken

Workshops worst maken bij jou thuis

IMG_4011  IMG_6692 2015-07-08 22.20.47

Niet genoeg aan het boek? De auteur van Over Worst leert het je graag in persoon, tijdens je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon zo
maar, omdat het leuk, lekker en interessant is.

De workshop worden gehouden bij jou, of jullie, thuis. Voor grotere groepen kunnen we ook de locatie verzorgen. Alleen, of met zijn tweeën? Er zijn ook workshops worst maken op inschrijving, zie hierboven.

Tijdens de workshop leer je, uiteraard onder het genot van wat door ons meegenomen worst, allereerst de theorie van het maken van verse en droge worst. Wat gaat er in een worst, waar haal je je die ingrediënten, wat voor grappige dingen kun je doen met darmen, en hoe voorkom je dat je komt te overlijden na het eten van je zelfgedroogde salami. Vervolgens breng je het geleerde in de praktijk met het bereiden van een aantal verse worstvarianten die we uiteraard vervolgens ook opeten. Omdat een mens niet kan leven op dierlijk vet alleen (zeggen ze) bereiden we daarbij ook enkele smakelijke bijgerechten. Uiteraard bereiden we ook worst om zelf te drogen, zodat je een paar weken later je eigen salami aan je vrienden, familie en buren kunt presenteren. Je krijgen een boekje mee met daarin alle recepten en ‘Over Worst’ is, desgewenst gesigneerd met een vette vinger, verkrijgbaar. Er is geen minimaal aantal deelnemers, maar vanaf vijf is het leuk (en betaalbaar).

Interesse? Neem contact op met Meneer Wateetons.

ps. Niet zo’n vleeseter? De geheel vegetarische workshop fermenteren of vegetarische worst maken kan ook thuis worden gegeven.

 Workshop bloedworst maken

   2015-06-27 21.23.402016-04-17 22.00.332016-08-13 11.48.22

In november 2016 geeft meneer Wateetons een unieke workshop bloedworst maken. Morcilla, butifarra negra, Hollandse bakbloedworst en boudin noir, ze komen allemaal langs tijdens deze Halloween special! Je zult ontdekken dat bloedworst niet eng, makkelijk te maken en verbazingwekkend veelzijdig en vooral lekker is. Tijdens de workshop leer je, uiteraard onder het genot de lekkere hapjes en dranken van Boergondineren allereerst de theorie van het maken van de verschillende soorten bloedworst. Wat gaat er, naast bloed allemaal in, welke bloedworsten bestaan er allemaal in een worst en hoe kom je aan je ingrediënten/ Vervolgens breng je het geleerde in de praktijk waarna we onze worsten uiteraard met elkaar, begeleid door de bijgerechten van Boergondineren, opeten. Uiteraard geeft meneer de workshop weer op de boerderij van Boergondineren, waar hij al zijn workshops geeft.

Aanvang 18:00. Eindtijd ca 23:00
De kosten: €65 per persoon (inclusief eten en drank)

Zie onderaan voor de agenda en inschrijving.

Workshop zelf droge worst maken

CTUhSlBUcAA_fa3CSEaAZrUwAEg8-JCTS0gyMXAAE5WTG

Verse worst maken is leuk, maar de ware uitdaging van het worstmakersvak is het creëren van je eigen fuet, salami, cacciatore, droe wors, Groninger worst, metworst, ossenworst, chistorra of chorizo. Wat deze worsten onderscheidt van de braadworst is dat ze gefermenteerd/gerijpt en in de meeste gevallen gedroogd gezijn.

 Tijdens deze workshop leer je zelf droge worst maken: bacteriën en schimmels, starterculturen en entworsten, pH, temperatuur en luchtvochtigheid. En voedselvergiftiging natuurlijk. We proeven verschillende gefermenteerde worsten en gaan uiteraard ook zelf aan de slag. We maken verschillende worsten, die je vervolgens mee naar huis neemt om daar in enkele weken te fermenteren en te drogen. Eventueel kun je je worsten ook door meneer laten fermenteren, die ze na afloop aan je opstuurt. De workshop is toegankelijk voor zowel beginnende worstmakers als degene die de basiscursus verse worst gevolgd hebben. Een waarschuwing: de cursus heeft een vrij hoog theoriegehalte (er is zelfs een po-wer-point), dus een notitieblok en een serieuze interesse in het ambacht zijn een pré. Maar dan kun je het daarna ook écht.
Uiteraard geeft meneer de workshop weer op de boerderij van Boergondineren, waar ook de basiscursus worst maken wordt gegeven . Deze workshop kan ook bij jou thuis worden gegeven. Neem daarover contact op.
De kosten: €65,00 per persoon (inclusief eten en drinken). Binnenloop 18:00, aanvang 18:30.
Zie onderaan voor de agenda en inschrijving.

Workshop vegetarische worst maken

2016-06-09 12.09.34198359_ts B64_Bean__Pea_Blend

Wie had dat kunnen vermoeden. Meneer Wateetons, vleeskenner, worst expert, kop tot staart-er, gaat vegetarisch. Met vegetarische worst notabene! ‘t Is even schrikken en hij heeft eigenlijk geen goed excuus, anders dat hij het gewoon superinteressant vindt om te maken.
Gewoon wat bonen in een kunstdarm persen proeft en voelt naar bonen in een darm. Zo makkelijk is het niet. Je hebt bite nodig. In deze workshop leert meneer je dan ook alles over bindertjes en gommetjes, over eiwitten en gluten waarmee je je eigen, lekkere en sappige, vegaworsten kunt maken. Na afloop kun je je eigen Vegetarische Slager beginnen! De workshop wordt gegeven op de sfeervolle boerderij van Boergondineren, waar meneer ook zijn andere workshops geeft. De bijgerechten (vegetarisch) en drank (idem) zijn inbegrepen.
Aanvang 18:00. Eindtijd ca 23:00
De kosten: €65 per persoon (inclusief eten en drank)

Zie onderaan voor de agenda en inschrijving

ps. ook de workshop fermenteren van meneer is vegetarisch.

Kop tot staart workshop

KOP TOT STAART WORKSHOPS

Leer alles over het varken, rund, lam, wild zwijn of gans, een hele zaterdag lang!

IMG_7423 IMG_7457 IMG_7473

In samenwerking met Boergondineren (die fijne locatie waar meneer ook zijn workshops worst maken en roken geeft), Beemsterlant’s Varken, Mahé natuurvlees en Slagerij De Wit organiseert meneer een Kop tot Staart workshop. In deze workshop leer je álles over het varken: zijn leven, zijn sterven, zijn smakelijke onderdelen en natuurlijk de bereiding daarvan. Een hele zaterdag lang!

Rond het middaguur (12:00) verzamelen we bij de varkensboerderij van Beemsterlant’s varken of Mahe Natuurvlees waar we na de koffie gedurende een uur een rondleiding krijgen ‘van Zaadje tot Karbonaadje’. Een half varken nemen we mee. Daarmee vertrekken we naar de boerderij van Boergondineren, aan de rand van Amsterdam waar een lunch op ons staat te wachten. Na de lunch zal meesterslager Arend ten Wolde van Slagerij De Wit demonstreren hoe je een varken uitbeent. Leer waar de speklappen vandaan komen, en waar de varkenshaas en kinnebak nou precies gelokaliseerd zijn. Vervolgens gaan we deze delen vervolgens aan de slag: zoals verwerken tot worst, meneer Wateetons’ specialiteit. Maar we maken ook paté, bacon, BBQ’d ribs en nog veel meer. Draaien, roken, koken en smoken! Tenslotte eten we dit heerlijks op, en wat er over blijft (en dat is heel veel) krijg je mee naar huis.

Voor de drank en bijgerechten wordt gezorgd door Boergondineren. Zij die daar wel eens een workshop gevolgd hebben weten dat Sacha ervoor zorgt dat het ons aan niets ontbreekt.

Een hele dag smakelijk en leerzaam varkensvertier! Leer dit prachtige dier écht kennen.

De kosten: €125 per persoon (inclusief alle eten en drinken). Aanvang 12:00, eindtijd ca 22:30.

Zie onderaan voor de agenda en inschrijving

Kop tot staart workshop speciaal – wild zwijn, gans, lam en rund

IMG_7645het varkenIMG_8100

Nieuw! In 2016 breidt Meneer Wateetons de kop tot staart- workshops uit met wild zwijn (januari), lam (februari) en gans (data volgen). Het idee is hetzelfde als de oorspronkelijke kop tot staart. Een expert (jager of slager) leert ons alles over het leven, sterven en de anatomie van het dier waarna we zelf aan de slag gaan met het verwerken en, natuurlijk, opeten.

Lam

IMG_7603 IMG_7719 IMG_7723
De kop tot Staart lam organiseren we in samenwerking met schapenboerderij Hoeve Kindergoed in Ermelo en slagerij Schiffmacher in Harderwijk. Deze workshop vindt dan ook plaats op Hoeve Kindergoed. Zie hier het verslag van de eerste workshop lam.

De kosten: €125 per persoon (inclusief alle eten en drinken). Aanvang 14:00, eindtijd ca 23:00. Op dit moment staat er nog geen kop tot staart lam gepland. Die volgt wel in 2017. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden.


Zie onderaan voor de agenda en inschrijving

Wild zwijn

het varkenleren over een correct schotMooie speklaag op de rug
De allereerste Kop tot Staart Wild Zwijn was leerzaam, leuk en onvoorstelbaar lekker. Dus organiseert Meneer Wateetons hem gewoon nog een keer.

Jager Till Kolle, ervaren, welbespraakt, enthousiast en met een enorme kennis schuift weer aan om ons alles te vertellen over de jacht op wilde zwijnen. Zelfs sceptici weet hij ervan te overtuigen dat jagen in eerste en tweede plaats natuurbeleving en natuurbeheer is. Pas een eind verderop volgt het jagen en schieten zelf.

Wateetons huis-slager Arend ten Wolde zal vervolgens demonstreren hoe je een zwijn uitbeent, waar alle onderdelen zitten, wat je daar mee kunt en hoe het vlees zich verhoudt tot dat van gefokte varkens.

Vervolgens ga je zelf aan de slag: paté, burgers, worsten, een ‘kroon’, gerookte fricandeau, zure zult, een wildstoofpot, gebraden zwijnenhaas en het zadel van de barbecue. Om maar wat te noemen. Dat moet ook nog allemaal opgegeten, uiteraard met de bijgerechten en dranken van Boergondineren.

De kosten: €125 per persoon (inclusief alle eten en drinken). Aanvang 14:00, eindtijd ca 23:00.

Zie onderaan voor de agenda en inschrijving

Gans

IMG_8100 IMG_8106 IMG_8104

Leer alles over de wilde gans. Waarom zijn het er zo veel, waarom wordt hij bejaagd? Maar belangrijker, hoe kun je hem zo goed mogelijk verwerken? In één avond leer je hem uitbenen en verwerken tot worst en paté en te bereiden op barbecue en rookoven. Wat deze kop tot staart workshop extra bijzonder maakt is dat je zélf aan de slag mag. Dus niet alleen toekijken (wat ook leerzaam is) maar zelf plukken, villen en uitbenen.

Tenslotte eten we dit heerlijks natuurlijk op. Alles wat niet direct genuttigd kan worden, zoals de paté, neem je mee naar huis om er in de dagen erna van te genieten. Ook de taaiere delen krijg je mee naar huis, om daar, met instructie, rillettes, stoofpotjes en confit van te maken.

De kosten: €75 per persoon (inclusief alle eten en drinken). Aanvang 18:30, eindtijd ca 23:00 Zie onderaan voor de agenda en inschrijving

Lees hier het verslag van de eerste kop tot staart gans en een filmpje (pas op: beelden van dode dieren)

workshop roken

WORKSHOP ROKEN

boergondineren_terras-12-6209 10511150_823150647702655_895988574858466089_n 2015-07-25 19.08.29

Niet genoeg aan Over Rook? De auteur leert je de kunst van het roken graag in persoon, tijdens één van de open inschrijving workshops op de boerderij van Boergondineren aan de rand van Amsterdam, bekend van de workshops worst maken.

Tijdens de workshop leer je, onder het genot van de lekkere hapjes en drankjes van Boergondineren allereerst de theorie over roken: apparaten, houtsoorten, koud versus warm roken, de ideale temperatuur en noodzakelijke veiligheidsmaatregelen. Daarna gaan we in groepjes aan de slag met zowel ter plekke in elkaar geknutselde, als gereedstaande rookovens, rookpannen en rookpistolen. Je mag ook je eigen rookkast, -pan of -ton meenemen. Uiteraard eten we aan het eind van de avond de huisgerookte waar met elkaar op, begeleid door de bijgerechten en wijn van Boergondineren. Je kunt je gewoon in je eentje, met z’n tweeën of met een klein groepje opgeven. De workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, culinair blogger en schrijver (www.wateetons.com, Elle Eten, Nrc Next en auteur van het Handboek voor de Vinex-jager (2010), Over Worst (2011), Over Rook (2014) en Over Rot (2015). Voor de enthousiastelingen is dit boek tijdens de workshop, gesigneerd, te verkrijgen.

Kosten: €65 per persoon (inclusief eten en drinken). Binnenloop 18:00, aanvang 18:30.

Er staan op dit moment geen workshops roken gepland. Hij kan wel op aanvraag gegeven worden voor groepen. Neem daarvoor contact op.

wilde-weekend-groot

WATEETONS WILDE WEEKEND IN ZWEDEN

 stokvis  een 5 dagen bestorven ree verwerken  Een tweede ree Francis Mallman style

Ook in 2016 organiseert meneer Wateetons een aantal Wilde Weekenden in Dalsland, Zweden. Daar gaan we vissen, elandworst maken, knutselen, uitbenen, vlees en vis roken, wandelen, wildplukken, brood bakken, schieten, fikkie stoken, kanoën, whiskey drinken en nog veel meer. Vrijdag als jongen met het vliegtuig heen, maandag als man weer terug. Idem voor meisje-vrouw natuurlijk.

Je verblijft aldaar in Edsleskogs Wärdshus, de prachtig aan een meer gelegen en door bossen omgeven herberg van Johan Postma, met wie hij dit weekend organiseert.

Zie hier voor enkele foto’s van het weekend eind 2014, oktober 2015 en november 2015.

Er zijn een aantal arrangementen voor 2016, in september en november.

Lees er meer over op de Wateetons Wilde Weekend pagina.

workshop fermenteren

WORKSHOP FERMENTEREN

opstelling met de hele proeverij 2015-09-16 19.59.09  2016-02-11 20.45.27

foodwriter Meneer Wateetons,  auteur van het standaardwerk ‘Over Rot’, het handboek Fermenteren leert je alles over het fermenteren van voedsel. Je zult ontdekken dat er geen maaltijd voorbij gaat zonder dat je iets gefermenteerds eet, en dat zelf fermenteren makkelijk, leuk, lekker en avontuurlijk is. Natuurlijk ga je zelf aan de slag! Niet alleen met de melkzuurfermentatie van groenten, maar we maken ook drank en zuivel. Omdat fermenteren tijd kost krijg je het zelfgemaakte en voorbereide voedsel mee naar huis, om daar met duidelijke instructies tot volle gefermenteerde wasdom te laten komen. Na afloop van de workshop neem je zelfs een goodybag mee, bestaande uit een mini-fermentatietoolkit om thuis direct met de opgedane kennis en ervaring aan de slag te gaan.

Uiteraard vind de workshop plaats op de boerderij van Boergondineren aan de rand van Amsterdam, waar Meneer Wateetons ook de populaire workshops worst maken, roken en Kop tot Staart organiseert. De drank (gefermenteerd!) alle lekkere hapjes (gefermenteerd!) en maaltijd (grotendeels gefermenteerd) zijn inbegrepen en die nieuwe vrienden (zowel zowel micro- als macrobiologisch) krijg je er gratis bij.

De kosten: €75 euro per persoon (inclusief alle eten en drinken). Binnenloop 18:00, aanvang 18:30.

De workshop fermenteren kan trouwens ook bij jou thuis worden gegeven. Neem contact op voor meer informatie.

Zie onderaan voor de agenda en inschrijving

Workshop fermenteren speciaal: kimchi maken

2016-10-25-10-12-50 2016-10-25-10-16-10   2016-10-25-10-24-53

Wist je dat, waar bij ‘cheeeeese’ zeggen bij de foto, ze in Korea… ‘kimchiiiiiiii’ zeggen?

In deze workshop leer je alles over kimchi, de populaire gefermenteerde groente. Pittig, fris en waanzinnig smaakvol. Je zult ontdekken dat de smaakmaker enorm veelzijdig is en dat de variatie aan bereidingen enorm is. Er bestaat zelfs 7-up kimchi! Na afloop krijg je uiteraard een pot van je zelfgemaakte kimchi mee naar huis.

Wist je dat, waar bij ‘cheeeeese’ zeggen bij de foto, ze in Korea… ‘kimchiiiiiiii’ zeggen?

De workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, fermentatiegrootmeester en auteur van het handboek fermenteren Over Rot (2015)).

Voor eten, drank en gezelligheid wordt gezorgd. Behalve een gezonde goesting hoef je niks mee te nemen.

De kosten: €65 euro per persoon (inclusief alle eten en drinken). Binnenloop 18:00, aanvang 18:30.

De workshop fermenteren kan trouwens ook bij jou thuis worden gegeven. Neem contact op voor meer informatie.

Zie onderaan voor de agenda en inschrijving

Workshop fermenteren speciaal: bier brouwen voor beginners

2016-11-07-11-11-51  2016-11-07-18-19-02 2016-11-08-15-16-57

Leer je eigen bier brouwen! Meneer Wateetons, de auteur van het standaardwerk Over Drank (2016), leert het je in één avond: mout, schroten, maischen, hop en de vergisting. Je maakt je eigen bier en neemt het na afloop mee naar huis waar je het na een paar maanden (of als je niet kunt wachten, weken) met een plop kunt ontkurken.

De workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, culinair blogger en schrijver (www.wateetons.com, Elle Eten, Nrc Next, Handboek voor de Vinex-jager (2010), Over Worst (2011), Over Rook (2014), Over Rot (2015) en Over Drank (2016).

Voor maaltijd, hapjes, drank en gezelligheid wordt gezorgd. Behalve een gezonde goesting hoef je niks mee te nemen.

De workshop kan trouwens ook bij jou thuis worden gegeven. Neem contact op voor meer informatie.

Zie onderaan voor de agenda en inschrijving

Workshop koken met vuur

2015-07-25-19-08-29-medium img_8520  10511150_823150647702655_895988574858466089_n

In deze dagvullende workshop gaan we fikkie stoken tot we geen vlam meer kunt zien.

We zetten alles in waar de fik in kan: we roosteren een varkentje aan het spit, bereiden pizza’s in de houtgestookte pizzaoven, maken onze eigen rocketstove, graven een firepit, bouwen een coldsmoker, roken vlees en vis in de rookoven en hangen de dutch ovens boven de Tundra grill. Oh, en dan hebben we ook nog een 400 kg wegende chuckwagon waar ook wel wat in past.

Fire, fire, fire!

Voor eten, drank en gezelligheid wordt gezorgd. Behalve een gezonde goesting hoef je niks mee te nemen.

De kosten: €125 euro per persoon (inclusief alle eten en drinken). Binnenloop start 14:00, einde ca 23:00.

Zie onderaan voor de agenda en inschrijving

workshop zelf paté maken

NIEUW: WORKSHOP PATÉ EN TERRINE MAKEN

2016-02-24 22.01.17  IMG_7168 12765682_1019870961422383_370066054_o

Leer je eigen paté maken. Allereerst komt natuurlijk de theorie komt aan bod: farce, deeg, aspic, materialen, valkuilen en variaties. Leer het verschil tussen een terrine, paté, pie en pastei en tussen ballotine en galantine. Dit alles onder het genot van verschillende door Meneer Wateetons gemaakte patés en terrines en de nodige drankjes (inbegrepen). Na een geweldige maaltijd van Boergondineren gaan we, met wederom een glas in de hand, zelf aan de slag. Ieder maakt, onder begeleiding van meneer Wateetons een paté waar je al je creativiteit, zowel qua smaak als vormgeving, in kwijt kan. Omdat een paté goed moet afkoelen en op smaak moet komen voor je hem aansnijdt neem je hem met duidelijke instructies mee naar huis om daar af te bakken. Met de meegeleverde wegwerpkernthermometer weet je zeker dat je paté perfect gegaard wordt.

Kosten: €65 per persoon, dat is inclusief drankjes, maaltijd en hapjes. En je eigen paté natuurlijk. Binnenloop 18:00, aanvang 18:30.

Zie onderaan voor de agenda en inschrijving

Deze workshop kan ook bij jou thuis worden gegeven.

De agenda

2016

NOVEMBER

DECEMBER

2017

JANUARI 2017

FEBRUARI 2017

MAART 2017

APRIL 2017

MEI 2017

JUNI 2017

JULI 2017

  • woensdagavond 12 juli workshop worst maken
  • Kop tot staart juli wordt nog bepaald.

AUGUSTUS 2017

SEPTEMBER 2017

OKTOBER 2017

NOVEMBER

DECEMBER

Aanmelden

Aanmelden kan via de webshop, of door te klikken op een van de links in de agenda. Vragen, speciale verzoeken of verzoeken tot privéworkshops buiten de agenda om kunnen gericht worden aan meneer@wateetons.com (bij voorkeur) of 06 81255054 (eventueel).

Locatie

(tenzij anders vermeld):
Boergondineren
Liergouw 78
1028 BV Ransdorp (Amsterdam)

Voor de worst- en rookworkshops geldt: je bent vanaf 18.00 welkom. Om 18:30 gaan we van start. De kop tot staart workshops varken beginnen om 12:00 ‘s middags, en we verzamelen bij één van de boeren. De overige kop tot staart overwegend om 13:30 of 14:00.

TwitterFacebookGoogle+EmailPinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *