Nieuw: starterculturen.nl voor alle je droge worst benodigdheden

starterculturen-logo-rond-rgb 400x400-2 (Custom)

“Het is een leuk boek hoor, meneer Wateetons, die Worstbijbel. Maar hoe kom ik eigenlijk aan de door u zo geprezen starterculturen voor het maken van droge worst. En ik wil wel vrienden worden met mijn slager, maar hij niet met mij. Dus dat zakje nitrietpekelzout wil hij me niet toestoppen om van darmen maar niet te spreken. Aan cure #2 is trouwens ook met geen mogelijkheid te komen.”

Er is hulp! Gisteren werd de Worstbijbel officieel gepresenteerd en opende meneer Wateetons terloops ook de website die het leven van de worstmaker makkelijker maakt:

starterculturen.nl

In deze webshop vind je Nederlands grootste collectie starterculturen voor het maken van je eigen droge worst. Van snelle bifi’s tot maanden rijpende Italiaanse salami’s. Ook alle andere hulpstoffen en darmen die je nodig hebt voor alle soorten zelfgemaakt worst (droge worsten, verse worsten, kookworsten, bloedworsten en leverworsten) bestel je eenvoudig via starterculturen.nl.

Starterculturen.nl is nu nog gericht op de worstmaker, maar zal op termijn worden uitgebreid met starters voor ál je fermentatieprojecten.

Geef een reactie