Meneer Wateetons proeft de rooket

rooket
Ik weet niet of ik hier nou blij of verdrietig van moet worden. Leuk idee, dat moet gezegd. En kroket is lekker. Worst is lekker. Maar Unox is dan weer vies. Dus kroket x worst x Unox = ??

Rooket Rooket

Meneer stapte de FEBO binnen om het zelf te ervaren. Het eerste exemplaar dat hij geserveerd kreeg was nog koud van binnen. Zuchtend nam het meisje hem weer in ontvangst, stak haar vinger erin en gooide met nauwelijks verholen haat een nieuw exemplaar in het hete vet. De tweede rooket, kr(o)oket, of rookworstkroket was warm. Hij smaakte naar een goedkope kroket. Veel roux en weinig vlees/worst. Het draadjesvlees was vervangen door kleine blokjes rookworst. Dat gaf een ander mondgevoel dat de smakelijkheid niet ten goede kwam. Echt vies wordt een kroket nooit, maar meneer gelooft niet dat we hier met een instantklassieker te maken hebben.

Een rookworst in een paneerkorstje, daar is hij dan wel weer in geïnteresseerd.

Geef een reactie