Ruzie om worst bij vergadering Daimler

Sausage_Car

Ik begrijp zo iemand wel.

BERLIJN – Ruzie over worstjes op de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van autoconcern Daimler heeft woensdag tot een kleine politie-operatie geleid. Twee aandeelhouders kregen het dusdanig aan de stok dat de politie moest ingrijpen om de gemoederen te bedaren.

 Een van de aandeelhouders pakte herhaaldelijk worsten van het buffet, niet om ze op te eten maar om ze in te pakken voor later. Een andere aandeelhouder sprak hem daarop aan. Dit leidde uiteindelijk tot een heftige scheldpartij tussen de twee, die niet zomaar even te sussen viel. Een van de twee kemphanen diende zelfs een officiële aanklacht wegens belediging in.

Daimler schotelde zijn 5500 aanwezige aandeelhouders niet minder dan 12.500 worsten voor. In een reactie op het voorval liet Manfred Bischoff, voorzitter van de raad van toezicht bij Daimler, weten dat er volgend jaar “of meer worsten nodig zijn of dat de worst maar van het menu” moet worden gehaald.

 

Geef een reactie