Kees van Trigt: worstmaker van het jaar

Uit Vleesmagazine: nl:

Op 17 januari is in Vianen Kees van Trigt uit Waardenburg uitgeroepen tot Worstmaker Traiteur van het Jaar 2011.
Kees van Trigt, de opvolger van Theo de Roode uit Heemskerk, reageerde opgetogen tijdens de jaarbijeenkomst in Hotel van der Valk die werd bezocht door een recordaantal bezoekers van ongeveer 400. Van Trigt zet de felbegeerde Gildemeester van Tin vanavond nog op de toonbank in zijn slagerij. De tweede prijs ging naar Henk Burggraaf uit Culemborg en de derde prijs was voor de dolgelukkigen Wim en Henk Bos uit Wezep.

Volgens slager-worstmaker Van Trigt is het geheim van zijn succes de kwaliteit van de grondstoffen, de zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen afgestemd op de wensen van zijn consumenten in combinatie met het vakmanschap.

Geef een reactie