Lezerspost: worstgun deluxe

Lezer Rinus stuurde de volgende mail:

“Ondermeer geïnspireerd door uw stukjes op worstlog.com en wateetons.com (en natuurlijk Het Handboek voor de Vinex-jager) maakte ik een worststopper (ontworpen door mijn goede vriend Chiel). De stopper bestaat uit een kitspuit met sanitaironderdelen (let op :de zuiger welke gemaakt is van een gootsteenstop).

De basis van de darm-opschuif-adapter bestaat uit een stukje ronde printplaat waarop een messing verloop 22–>15 mm gesoldeerd is. Hierop passen iets opgetrokken PVC elektriciteitsbuisjes, goed voor de kleinere darmen. De grote zwarte komt uit de doos van mijn elektrische gehaktmolen en gebruik ik voor de grootformaat darmen. De zuiger bestaat uit een PVC kapje waarop een gootsteenstop is geschoven.”

worststopper1worststopper2worststopper3worststopper4worststopper5worststopper6worststopper7worststopper8

Geef een reactie