De Worstclub

Bij Worstlog neemt Fredie Beckmans een speciale plaats in, hij is namelijk een belangrijke pionier op het gebied van kunst en worst. Zijn werk heeft aangetoond dat worst meer is dan gemalen vlees. Worst levert niet alleen sappige en aromatische smaaksensaties, neen, worst is ook een bron van geestelijk genot.

Ik wacht dus al sinds drie jaar met spanning op het moment dat ik eindelijk eens een bijeenkomst van de legendarische Worstclub van Fredie Beckmans kon bijwonen.

Deze week was het zo ver en onder leiding van Beckmans aten wij worst maar dronken daarbij vooral veel bier tegen de dorst. Droge worst van afgekeurde Zwitserse legerpaarden was mijn persoonlijke favoriet. De door Beckmans zelf vervaardigde vegetarische worst van gerookte biet vond echter weinig aftrek. We kregen een lezing over Worst en in een spannende verkiezing werd Sint Hubertus tot Worstheilige verkozen.

Een legendarische avond. Beckmans woont tegenwoordig in Zwitserland, bijeenkomsten van de worstclub vinden daarom maar sporadisch plaats, houdt uw worsthorens gespitst voor de volgende aflevering!

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.