Nieuwe Woarst winkel in Arnhem

img_1918

Na het Amsterdamse Worscht (tijdelijk zonder onderdak) en Of je Worst Lust uit Delft opent er binnenkort een nieuwe worstspeciaalzaak: Woarst, in Arnhem.

Woarst heeft een ruim assortiment binnen – en buitenlandse worsten, wijn, bier en brood. U kunt er ook terecht voor een lekkere fles wijn, een heerlijk vers belegd broodje of brood van Tom van Otterloo en nog veel meer delicatessen.Natuurlijk mogen wij de Limoncello van Het landgoed van de Prinses niet vergeten. Lekker fris en fruitig, een mooie tegenhanger voor het bier en de droge worstjes.Zalige worsten, tintelfrisse prosecco en rijkelijk belegde broodjes, we hebben het allemaal

TwitterFacebookGoogle+EmailPinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *